background

Over ons

Sjoerd van der Wal Administraties is een administratiekantoor in de regio heerenveen welke zich hoofdzakelijk richt op de MKB-sector.

Het kantoor is met name gespecialiseerd in de verzorging van financiële administratie, loonadministratie, de aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting,  het opstellen van de jaarrekening, een tussentijds overzicht en prognoses . Belangrijke kenmerken voor het kantoor zijn de persoonlijke benadering, het permanente aanspreekpunt en de individuele oplossingen.

Wij streven naar persoonlijke contacten met onze cliënten en proberen een vertrouwensrelatie op te bouwen. Dat dit effect heeft, blijkt uit de reeds langdurige relaties met cliënten. In verband met het soms
specialistische gebied van advisering, hebben wij meerdere vormen van samenwerking.

De werkzaamheden verrichten wij tegen concurrerende uurtarieven. We bepalen in nauw overleg met de cliënt welke werkzaamheden men aan ons wil uitbesteden. Zodoende kan de totaalprijs exact worden afgestemd op uw situatie.

Dankzij het lidmaatschap van de NOAB garanderen we kwaliteit en continuïteit.

Sjoerd van der Wal

Sjoerd is de oprichter en het gezicht van het administratiekantoor. Met zijn jarenlange ervaring welke is opgedaan bij de grotere accountantskantoren is hij de ruggengraat van Sjoerd van der Wal Administraties.

Interessant weetje over Sjoerd, hij is bassist bij muziekvereniging Excelsior te Ouwsterhaule.

twinfield-expert Gecertificeerd-2008snelstart

Wietske Ligthart Hietkamp

Wietske is op 1 november 2012 in dienst getreden bij Sjoerd van der Wal Administraties. Wietske heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van de financiële administratie en het geven van ondersteuning/begeleiding van internetboekhouden. Tot Wietske haar expertise behoren de financiële pakketten SnelStart en Twinfield.

Interessant weetje over Wietske, ze heeft jarenlang een eigen bedrijf gehad in de kleinschalige kinderopvang/gastouderopvang

Jannie Mienstra-Bruinsma

Jannie is op 14 mei 2018 in dienst getreden bij Sjoerd van der Wal Administraties. Hiervoor heeft Jannie 2 jaar bij VS Administratie & Consultancy te Heerenveen gewerkt. Tot Jannie haar expertise behoort het financiële pakket Exact.