background

Twinfield

Twinfield Online Boekhouden is online boekhoudsoftware gemaakt door financiële experts wat zich uit in een aantoonbaar betrouwbaar en veilig systeem met een hoog gebruikersgemak. Met Twinfield werkt u in de ‘Cloud’. Dit houdt in dat u altijd en overal toegang heeft tot de meest actuele financiële gegevens van uw organisatie. De samenwerking met Sjoerd van der Wal Administraties is hierdoor optimaal want er kan gelijktijdig in de administratie gewerkt worden.

Doordat Twinfield gekoppeld is met meer dan 20 banken behoort het overtypen van bankafschriften en betalingen tot het verleden. De directe koppeling met ABN AMRO, ING en Rabobank zorgt er zelfs voor dat u de status van openstaande facturen en uw actuele banksaldo efficiënt en eenvoudig in de gaten kunt houden.

Wat heeft u voor Twinfield nodig?

Aangezien u met Twinfield in de ‘Cloud’ werkt heeft u uiteraard een internetverbinding nodig. Er zijn geen installatiekosten, en systeem updates gebeuren automatisch en kosteloos. Er zijn geen verborgen kosten, het enige wat u betaalt is het vaste maandelijkse abonnementsbedrag. Helder en transparant. 

Voor meer informatie over de verschillende abonnementsvormen en de mogelijkheden van Twinfield kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen; wij helpen u graag verder zodat u tijd over houdt om echt te ondernemen. 

twinfield-expert