background

SnelStart app

Heeft u als ondernemer behoefte aan meer flexibiliteit en inzicht? De SnelStart App biedt u handige opties om uw online administratie te stroomlijnen en is een ideale aanvulling als u werkt met SnelStart.

Dashboard

Controleer 24/7 hoe uw bedrijf presteert. Zijn er veel openstaande verkoop factureren? Wie zijn uw beste klanten en hoe staat het met de omzet? In overzichtelijke diagrammen geeft het online dashboard u een antwoord op deze vragen.

Factureren

Veel onderweg? Maak van uw tablet of smartphone een flexibele werkplek met de SnelStart App. In vier makkelijke stappen maakt u een factuur en verstuurt deze, voorzien van uw eigen logo, naar uw klant. En nieuwe klanten of artikelen? Voeg ze eenvoudig toe tijdens het maken van de factuur.

Inkopen

Raak nooit meer bonnetjes of inkoopfacturen kwijt. Fotografeer direct of scan ze en upload ze direct in uw administratie. Zo werkt u makkelijk en heel effectief.

Feedback

Uw mening vindt SnelStart erg belangrijk. Heeft u feedback op specifieke onderdelen in de app? Meld deze eenvoudig via de feedbackknop.