background

Snel en effectief starten met je boekhouding

Wilt u zelf uw financiële administratie verzorgen? Dat kan goed en eenvoudig met Snelstart. Dankzij deze handige administratieve software voor ondernemers heeft u op ieder moment inzage in uw financiële situatie. En: uw gegevens zijn ook direct online beschikbaar voor uw accountant. Wel zo handig.

Wat is Snelstart?

Snelstart is factuur- en boekhoudsoftware speciaal bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Van een eenvoudig boekhoudprogramma voor zzp’ers tot geavanceerde software voor maximaal inzicht en overzicht. Offertes, facturen en pakbonnen print en mailt u gemakkelijk met het bijpassende factuurprogramma. Inmiddels gebruiken meer dan 46.000 ondernemingen deze software.

Sjoerd van der Wal Administraties is Snelstart-expert

Als Snelstart-expert helpen wij u graag op weg met Snelstart. Wij kunnen met Snelstart gemakkelijk online uw ingevoerde administratie controleren. De uitwisseling van gegevens is beveiligd en gaat heel eenvoudig online of via e-mail. U kunt doorwerken terwijl wij de controle doen of jaarrekening opmaken. Daarna worden beide bestanden weer samengevoegd tot één complete administratie.

Gecertificeerd-2008snelstart