Van der Wal administatie & advies in Friesland

Wilt u graag hulp op financieel en fiscaal gebied in Friesland? Dan zit u bij Van der Wal administratie & advies goed. Wij zijn sinds 2006 werkzaam als advieskantoor en boekhouder de omgeving van Heerenveen (Friesland) en aangesloten bij het NOAB. Hierdoor mogen wij het NOAB-keurmerk dragen en beschikken wij over de nodige kennis en ervaring.

Boekhouding voor MKB en zzp

Wanneer u een ondernemer bent, dan bent u wettelijk verplicht om uw administratie bij te houden. Hierbij komen allerlei regels en wetten kijken, die ook nog eens regelmatig veranderen. Het doen van uw boekhouding kan hierdoor een lastige taak zijn. Boekhouder Van der Wal administratie & advies biedt dan uitkomst. Onze administratieve medewerkers werken overal in Friesland voor bijvoorbeeld tijdelijke administratieve ondersteuning op locatie.

Ons administratiekantoor kan u in Friesland helpen met de boekhouding, of u nu eigenaar van een middel tot klein bedrijf bent of een particuliere klant. Maar wij kunnen u als zzp’er  ook helpen bij uw zzp administratie. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bel ons: 0513 435 857.

Interesse? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Of gelijk een afspraak maken? Bel dan meteen naar 0513 435 857. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. U kunt uiteraard ook bij ons langskomen. Samen met u bekijken wij dan wat er mogelijk is in Friesland.


Contact

Gaan we samenwerken?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we wisselen graag eens met je van gedachten!

Stuur een bericht