We hanteren een speciale aanpak Diensten

Over ons

Wij streven naar persoonlijke contacten met onze cliënten en proberen een vertrouwensrelatie op te bouwen. Dat dit effect heeft, blijkt uit de reeds langdurige relaties met cliënten. In verband met het soms specialistische gebied van advisering, hebben wij meerdere vormen van samenwerking.

Samenwerken?

Graag komen wij met u in contact!


Contact

Boersma Adviseurs | Van der Wal administratie & advies

Wij zijn een administratiekantoor in de regio heerenveen welke zich hoofdzakelijk richt op de MKB-sector.

01
Analyse van alle risico's

02
Gestructureerd werk

03
Kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn een NOAB gecertificeerd kantoor. NOAB-leden kennen de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. NOAB-leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten. Hun vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin en dat betekent dat klanten geen hoge drempels hoeven te nemen en dat er binnen NOAB-kantoren geen van negen-tot-vijf-cultuur bestaat. NOAB-kantoren werken oplossingsgericht. Dat gebeurt niet vanuit de pretentie, dat zij altijd en voor alles pasklare oplossingen uit hun mouwen schudden. In voorkomende gevallen kunnen de kantoren een beroep doen op specialisten. Deze gespecialiseerde vakmensen, die binnen de NOAB Adviesgroep verenigd zijn, kunnen belangrijke bijdragen leveren aan het oplossen van problemen. In de NOAB Adviesgroep werken fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen.

Over ons

Boersma Adviseurs | Van der Wal administratie & advies werkt graag voor het mkb. We verzorgen bijvoorbeeld de financiële administratie, loonadministratie en allerlei fiscale aangiften. Ook helpen we met het opstellen van de jaarrekening en kunnen we tussentijdse overzichten en prognoses maken. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en dienstverlening op maat. Het is niet voor niets dat we met veel van onze klanten al jarenlang samenwerken. Vertrouwen is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Werk je met ons samen, dan weet je dat de administratie in goede handen is. Daarnaast zorgen we ervoor dat we praktisch altijd bereikbaar zijn, zodat we je vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden. Onze NOAB-certificering onderschrijft dat, daarmee garanderen we kwaliteit en continuïteit. Elke ondernemer en elk bedrijf is weer anders. Daarom maken we graag afspraken over welke werkzaamheden je door ons wilt laten doen en wat je zelf blijft doen. Zo betaal je alleen voor dat wat je echt nodig hebt.

Diensten

We zijn marktleiders

De werkzaamheden verrichten wij tegen concurrerende tarieven. We bepalen in nauw overleg met de cliënt welke werkzaamheden men aan ons wil uitbesteden. Zodoende kan het gekozen pakket en de totaalprijs exact worden afgestemd op uw situatie.

Gaan we samenwerken?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we wisselen graag eens met je van gedachten!

Stuur een bericht