De beste applicaties

Er zijn tegenwoordig allerlei online oplossingen voor een gestroomlijnde administratie. We hebben onze favoriete boekhoudapps voor je op een rij gezet. Natuurlijk hebben we ook alle nodige kennis en ervaring om jouw administratie te verzorgen met behulp van deze apps.

SnelStart:

SnelStart is een online boekhoudprogramma. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om facturen te versturen en offertes te maken, maar natuurlijk ook voor je boekhouding. Je aangifte omzetbelasting wordt bijvoorbeeld automatisch berekend, zodat je ‘m alleen nog maar hoeft te controleren. Dankzij de automatische bankkoppelingen zijn je cijfers ook steeds actueel. En het uploaden van bonnetjes gaat ook soepel, je hoeft er alleen maar even een foto van te maken.

Download de app
button button
Inloggen
Exact Online:

Exact Online is een bekend pakket om je boekhouding in te regelen. Daarnaast is het ook te gebruiken als CRM-systeem en zijn er verschillende oplossingen voor specifieke branches. Het is het meestgebruikte boekhoudprogramma voor het mkb, er zijn al ruim 500.000 bedrijven die er gebruik van maken. Daarnaast is het registreren van uren ook eenvoudig te doen met Exact Online, waardoor bijvoorbeeld ook je salarisadminstratie soepel kan verlopen.

Download de app
button button
Inloggen
E-Boekhouden.nl:

Bij e-boekhouden.nl vind je een vergelijkbare oplossing als bij SnelStart en Exact Online. Dit pakket is vooral interessant voor startende ondernemers, omdat het de eerste 15 maanden vanaf je inschrijfdatum bij de KvK gratis te gebruiken is.

Download de app
button button
Inloggen
Go2UBL:

Go2UBL is geen boekhoudprogramma, maar kan je wel helpen bij het digitaliseren van je papieren facturenstroom. Met Go2UBL is het mogelijk om met 1 druk op de knop een inkoopdocument om te zetten in UBL-formaat, zodat het in praktisch elk boekhoudprogramma verwerkt kan worden. Dit scheelt een hoop tijd, voorkomt fouten en geeft beter inzicht in je financiële situatie.

Download de app
button button
Inloggen
NMBRS:

Wil je je salarisadministratie uitbesteden, dan krijg je bij ons te maken met Nmbrs. Dit is salaris- en HR-software, waarmee je onder andere online salarisstroken kunt ontvangen en inzien. Dankzij een open API is het eenvoudig te koppelen aan allerlei boekhoudprogramma’s, zodat alle cijfers rondom de salarisadministratie steeds actueel zijn.

Download de app
button button
Inloggen
Twinfield:

Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk

Download de app
button button
Inloggen

Gaan we samenwerken?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we wisselen graag eens met je van gedachten!

Stuur een bericht

    Download de app hier

    X